perjantai 8. kesäkuuta 2012

#5 LOMALOMA

Tervehdys jälleen,
aika on ollut melko kortilla joten siksi emme ole päivitelleet tällä viikolla mitään.. kait.. :D

Viime perjantaina alkoi viimeinen tallijakso ennen kesälomaa. Tallijakso sujui ilmeisestikkin ihan hyvin kaikkien osalta. III-tallissa oli tällä tallijaksolla normaalin tallivuoron lisäksi myös ns. päivävuoro,jossa oli 3-5 ihmistä. Ne menivät puoli 8 talliin ja päivä loppui vähän kolmen jälkeen. Toki päivällä oli mm. ruokatauko.
II-tallissa sen sijaan oli aika normi tallijakso. Osa hepoista oli jo laitumilla, mutta niiden tilalla oli sitten astutettavaksi tulleita tammoja... Jotka oli osa hieman, hmm.. sekopäisiä.
Tämä päivä oli II-tallin huippupäivä, olimme siivonneet kaikki karsinat ja lakaisseet kaikki käytävät 7.00 mennessä ja pääsimme aamutallista n. 7.40 normaalin 8.40- 9.00 sijaan, aika hyvin! :)
Videopostausta on jo aloiteltu, ja vissiin jo kuvattukkin. Kunhan Pale vaan saa joskus aikaiseksi tehä sille jotain niin että se olis julkaisukelpoinen, kuhan se kerkee (:
Sara ja Aletta oli keskiviikkona kuvailemassa vähän maisemia taas vaihteeksi, ja niitäkin kuvia yritetään tänne pian saada. Niitä tässä muistutellen jolla ne kuvat on, Pale? :D
Ja tässä samalla anteeksipyyntö ettei tässä postauksessa ole kuvia. :/ Uutta banneriakin pitäisi saada myös kehiin, ja tekijäkin on, mutta kukaan ei ole vissiinkään vielä laittanut kuvia.. Pale? :D Ai miten niin muka Pale jotuu vastaamaan näistä kuva/videoasioista?

Toivoisimme teiltä postausehdotuksia, ja rakentavaa kommenttia miten blogia voisi parantaa! :)
Olen myös miettinyt että lähes puolet Lumpeen blogin lukijoista ei ole ilmeisestikkään löytänyt tänne tai sitten syynä on jokin muu etteivät he lue tätä blogia... Paitsi ehkä anonyyminä.

Eipä tässä taas sen kummempia, kun että meillä alkoi 2 viikon kesäloma, niinkuin taisi jo käydä tuolla alussa selväksi.. :)

xoxo
/Aletta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti