perjantai 1. kesäkuuta 2012

#4 Tallijakso alkoi


Heipat kaikille!

Tänään oli aamun tunneilla meillä tämän jakson 2 viimeistä tenttiä, nimikkeillä "kasvatus 1" ja "kengitys 1". Tämän jälkeen illalla pyörähti käyntiin vika tallijakso ennen kesälomaa. Tämä onkin vähän erilainen tallijakso, sillä luvassa on 3-tallin käytävien pesua painepesurilla, suursiivouksia ja karsinoiden kalkkiusta. Kaikki tämä on siis viikoilla 25 ja 26 tapahtuvia kilpailuita varten. Elikkä Finnderby ja Kisaviikko jotka ovat molemmat kansainvälisiä kilpailutapahtumia, Finnderbyssä on myös kansallisia ja alueluokkia.

Viime kesän ponien SM-kilpailuista kisaviikolta
Oona Tammi ja Schaja
©Pauliina Silván


Meidän kaikkien iloksi loppuviikoksi on luvattu sadetta ja kurjaa keliä, elikkä saappaat jalassa tallataan ympäri ypäjää! Ilmeisesti myös kaikki peruskoululaiset joutuvat kesäloman alkujaan juhlistamaan huonossa säässä.. Siitä huolimatta onnea niille kaikille ketkä lopettivat peruskoulun! Toivottavasti olette löytäneet hyviä jatko-opinto paikkoja, niinkuin me ^^

Eilen saimme myös tietää suuntautumisvalintojemme tulokset! Klo. 15.00 koko luokka rynnisti ajo- ja valj.verstastunneilta kesken kaiken toimistolle utelemaan mihin pääsevät suuntautumaan :) Suurin osa oli tyytyäväinen tuloksiin, varsinkin "remppa" linjalle päässeet riemuitsivat saavutuksistaan. Onnea vielä kaikille tuloksista :)


JA lisää onnitteluita...Nimittäin Ypäjä-sarjaa aletaan ensi viikolla kuvaamaan ja meidän luokalta löytyi 1 onnekas opiskelija joka pääsi kuvauksiin päähenkilöksi! Kyseessä on loppuvuodesta -95 syntynyt blondi ponityttö, jolla on Ypäjällä mukanaan oma hevonen. Pinja Sirola valittiin edustamaan luokkaamme persoonallisena ja huippumukavana tyyppinä, ONNEA PINJA<3
Näinpä siis loput hakeneet meidän luokalta jäivät sivurooleihin, eli Aletta, Sara ja Palé (Pauliina). Haikein mielin mutta kuitenkin iloisina Pinjan puolesta (:
Pinja ja oma tammansa Chernika hyppytreeneissä 100cm
© Pauliina Silván

Kiitokset lukemisesta ja mukavaa loman alkua sen ansainneille ja hyvää viikonloppua lopuille (:

Terkuin;
-Palé

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti