tiistai 28. elokuuta 2012

#15 Syksy

Hiljaiselon jälkeen onneksi tulee aina uusi postaus :)

Nyt on kolmen viikon tallijakso vihdoinkin ohi ! Vaikka se sujuikin ihan mukavasti, niin kyllä se ennen auringonnousua herääminen aina ottaa koville.
Saatiin talliviikoilla tietää myös meidän työssäoppimispaikat ja työssäoppimisjakso meillähän alkaa viikolla 38. Meitä lähtee aika paljon ympäri Suomea, mutta muutama lähtee myös ulkomaille, mm. Kyralle Englantiin, joihin ei muuten muista oppilaitoksista pääse ;))
Työssäoppimisjaksolla koitamme kirjoitella tännekin kuulumisia eri paikoista (ainakin Raimolta ja Peikiltä ?), mutta sekin on aika paljon ajasta kiinni :)

Teoriatunnit ovat tuntuneet ihan kummallisilta, kun viimeksi ollaan istuttu koulun penkillä keväällä.... väsymystä on ollut ilmassa, mutta hyvin ollaan jaksettu :)

Lauantaina 25.8.-12 oli kuuluisa Ypäjän Yö, ainut päivä vuodesta jolloin Ypäjällä oikeasti tapahtuu, muutenkin kuin jonkun Finnderbyn tai Suomenratsujen Kuninkaallisten takia. Päivällä olikin ihan outoa kävellä kauppaan kun koko huiman suuri keskusta oli täynnä jotain torikojuja ja "iso" esiintymislavakin oli ilmaantunut siihen liikenneympyrän viereen. Illalla menimme sitten isommalla porukalla katselemaan mitä sieltä oikein löytyy; sieltä löytyi paljon nuoria juomassa ja samat kojut kun päivälläkin. Illan edetessä kojut alkoivat kadota ja porukkakin lähti pikkuhiljaa kotiin/jatkoille... :D Illalla siellä pöyri pari kertaa myös poliisit katsomassa että ketään ei tule hakatuksi, vaikka välillä tuntui siltä että jotkut oikein haluavat tulla hakatuiksi... siihen ei voinut muuta sanoa kuin että MIEHET........... :D

Nyt ei muuta kun näihin kuviin, näihin tunnelmiin :)

Sara & Hulda syksyn ekalla ratsastustunnilla

Palé & Soolemiio tunnilla


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti