torstai 14. kesäkuuta 2012

#7 Onnittelut !

Paljon onnea niille, jotka nyt sitten pääsivät Ypäjälle ja joutuvat katselemaan meitä heti ensimmäisestä päivästä lähtien ! :)

Olemme siis kuulemma tutoreita (jotkut meistä, ei kaikki) ja ohjaamme teidät sunnuntaina 12.8. oikeisiin asuntoloihin ja vastailemme teidän kysymyksiin (tai lähinnä varmaankin vanhempienne).
Lukuvuosihan alkaa virallisesti pk-pohjaisilla ja kaksareilla/kolmareilla maanantaina 13.8.2012.

Pääsykokeiden tulokset löytyvät Hevosopiston sivuilta osoitteesta:
http://www.hevosopisto.fi/index.phtml?page_id=124356&navi_id=124356&

Ja kaikki ketkä ovat varasijalla, muistakaa soitella ahkerasti opistolle peruutuspaikkojen varalta ! ;)

Mit freundlichen Grüßen:
    Sara ja Palé

Unikon "parvekkeelta" :)


16 kommenttia:

  1. on kyllä niiin kiva tää teidän blogi :)

    VastaaPoista
  2. tiedättekö onks siellä yhtään sellasta kaksaria, jolla olis nimikkoa? Vain onks se sitten jo niin rankkaa että sitä ei jaksais?

    VastaaPoista
  3. Hei teillä on kiva Blogi ja mie alotan 4.9 rokilla!! :)

    VastaaPoista
  4. Hanna: on muutamalla kaksarillakin nimikko ja hyvin ovat ehtineet hoitaa, ainakin mitä ite ollaa tallissa nähty :) ja kaksarithan saa nimikot vasta myöhemmin, kun kaikki opinnot ovat lähteneet sujumaan, myös lukio :) kaksareillehan se on vapaaehtoista ja sen voi sitten päättää omalta kohdalta, että onko se sitten liian rankkaa vai ei :)

    Jasmin: Kiitosta :) ja onneksi olkoon ! toivottavasti viihdyt Ypäjällä :)

    VastaaPoista
  5. Mites se asuminen kun jos haluis jo tuoda mukanaan sisustus juttui, ja kämppis ei vältti tykkää samasta väristä ko sä ite, niin voiko kämppiksen sopia jo etukäteen ennenko vasta silloin 12.8?

    VastaaPoista
  6. kämppikset päätetään ja saa tietää vasta sillon 12.8. kun tulee opistolle eli se sopiminen olisi aika hankalaa... ottaa mukaan jotain pieniä sisustusjuttuja ekalla viikolla (ei tuo mitään pinkkiä jätti taulua :D) ja tuo loput myöhemmin, kun on jutellut kämppiksen kanssa vähän :) mattoja ja verhoja ei kannata tuoda vielä ekalla viikolla :)tai toinen vaihtoehto, että tuo mitä haluaa ja laittaa ne omalla puolella minne haluaa ja jos kämppistä ei miellytä, voi vaihtaa huonetta jonkun kanssa :D mutta jos haluaa olla kohtelias (joka on suotavaa), niin juttelee ensin kämppiksen kanssa ennen kun tuo mitään suurempaa :)

    VastaaPoista
  7. Hei itseasissa yks juttu viellä.. monellako siellä on mopo? ko tässä mietin, että otan vissii ton omani sinne ja näin että siellä on kans paljon pyöriä, et sekin vissii on aika kova sana? :D

    VastaaPoista
  8. Meidän luokalla kahdella on mopo mukana (Saralla&Pauliinalla) ja lisäksi muilla luokalla on muutamia, että siitä vaa mopo messii ja menoks ! :D

    VastaaPoista
  9. Tarviiko sinne Ypäjälle muuten ottaa hiustenkuivainta? tai no tietty tarvii:D Ja tiettekö mihin asuntolaan uudet opiskelijat sijoitetaan?

    VastaaPoista
  10. Juu, se kannattaa ottaa mukaa :) uudet opiskelijat sijoitetaan
    Lumpeeseen eli meidän vanhaan asuntolaan ja Keskukseen :) molemmat asuntolat on siinä oppilasruokalan lähistöllä, aika keskellä opistoa :)

    VastaaPoista
  11. Jos haluaa koulun loputtua päästä helpolla, niin ei oikeasti kannata roudata kauheasti mitään "turhaa" sisustustavaraa tms, huoneiden tilat ovat melkoisen rajallisia, ja asuntoloissa saattaa muutenkin olla havaittavista pientä sotkuisuusongelmaa :D Ja nimenomaan pk-opiskelijat sijoitetaan noihin lumpeeseen ja keskukseen, muut laitetaan rivarikämppiin, "pikkuiset" oppilasruokalan lähistöön ja yo:t ja rokit kurssaripäätyyn :P

    VastaaPoista
  12. "Muut"... siis onks kaksarit ja kolmarit niitä muita?:)

    VastaaPoista
  13. Moikka! Ensteks, superkiva tää teidän blogi! Ja sitten kyssäreihin, jos jaksatte vastailla.. Joo näitä on varmaan kysytty jo 100 kertaa, mutta onko se haastattelu niissä pääsykokeissa pitkä? Ja mitä siellä kysyttiin? Saako nimikoilla ratsastaa maneeseissa ihan "vapaasti" esim. hypätä? Ja oliko kuntotestit rankat? :)

    VastaaPoista